•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bioskop Vilin Grad - Repertoar od 17. do 23. oktobra

POVRATAK U ZOMBILEND - od 17. oktobra
Deceniju nakon što je film Dobrodošli u zemlju zombija postao hit i kultni klasik, glavna glumačka ekipa (Vudi Harlison, Džesi Ajzenberg, Ebigejl Breslin i Ema Stoun) ponovo se udružuju sa rediteljem Rubenom Flajšerom (Venom) u filmu Povratak u Zombilend. Scenario za nastavak je takođe pisala originalna postava, Ret Riz, Pol Vernik i Dejv Kalaham.
Radnja filma predstavlja humorističan haos unutar Amerike od Bele kuće do susreta sa novim vrstama zombija koji su u međuvremenu evoluirali, ali i novim preživelim ljudima. Četvoro glavnih junaka su ubice koje pored očekivanih nevolja moraju da se suočavaju i sa glavoboljom koju uzrokuje sveprisutni sarkazam njihove novonastale porodice.

GRDANA: GOSPODARICA ZLA - pretpremijerno od 16. oktobra
“Grdana - Gospodarica zla” je avantura koja se odigrava nekoliko godina nakon filma “Grdana - Zla vila”, u kom se publika upoznala sa događajima koji su skamenili srce Diznijeve najozloglašenije negativke koja je, tako povređena, proklela princezu Auroru.
Novi film istražuje komplikovan odnos vile sa rogovima i buduće kraljice, koje formiraju novi savez i suočavaju se sa novim protivnicima u njihovoj borbi da sačuvaju kraljevstvo i magična stvorenja koja žive u njemu. Reditelj filma je Joakim Rening, scenaristi su Linda Vulverton, Majka Ficerman - Blu i Noa Harpster. Producenti filma su Džo Rot, Anđelina Džoli i Dankan Henderson, zajedno sa Metom Smitom, Džefom Kiršenbauom i Majklom Vieirom, koji su izvršni producenti.
SINHRONIZOVANO I TITLOVANO

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...