•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bioskop Vilin Grad - Repertoar od 24. do 30. oktobra

TERMINATOR - od 30. oktobra
Više od dve decenije su prošle od kako je Sara Konor sprečila Sudnji dan, promenila budućnost, i ponovo napisala sudbinu ljudske rase. Deni Ramos (Natalia Reyes) živi jednostavan život sa ocem i bratom (Diego Boneta) u Meksiko Sitiju kada se kroz vreme vrati napredni i smrtonosni Terminator Rev-9 (Gabriel Luna) sa namerom da je ulovi i ubije.
Denin život zavisi od udruživanja sa dve ratnice: Grejs (Mackenzie Davis) i unapređenog vojnika iz budućnosti Sare Konor (Linda Hamilton). Kako Rev-9 nemilosrdno uništava sve i svakog na svom putu kako bi došao do Deni, njih tri odlaze kod T-800 (Arnold Schwarzenegger), čoveka iz Sarine prošlosti, koji je njihova poslednja nada.

EKIPA - od 24. oktobra
Beskrupolozni menadžeri, pomalo nasilni lovatori, jedna italijanka, fudbalska zvezda Partizana i brat od tetke koji navija za Zvezdu, sreću se silom prilika za vreme derbija.
To veče, jedna torba puna para mora biti isporučena čuvenom meceni ili će svi oni biti u nevolji.

OVČICA ŠONE: FARMAGEDON - od 24. oktobra
Nastavak ludog prvog dela OVČICA ŠONE ponovo stavlja čuvenu farmu u opasnost. Ali ovaj put opasnost nije zemaljska već dolazi iz svemira. Ali za Šoneta ni vanzemaljska pretnja ne bi trebala da predstavlja problem.
Da li će farma preživeti I napad iz svemira ? Ostaje nam da vidimo u filmu OVČICA ŠONE : FARMAGEDON.

Podeli:



Preporucujemo