•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Crvene senke (The Red Shadows): Nova francuska krimi-serija

Vrlo interesantna serija premijerno je stigla na Pickbox NOW – radi se o francuskoj krimi-seriji Crvene senke (The Red Shadows –originalno Les Ombres Rouge). Premisa ove francuske krimi-serije je povratak nestale žene svojoj porodici, koja je smatrala da je umrla. To rezultira porodičnim konfliktima, otkrivanjem mračnih tajni i nizom nasilnih događaja.

MISTERIJA OKO NESTALE DEVOJČICE

1993. je godina i petogodišnja Klara Garnijer je oteta. Njeni otmičari traže vrlo visoku otkupninu u zamenu za njeno puštanje. Ali na dan razmene, Klarina majka je ubijena, a devojčica je nestala. Je li živa? Ova dugogodišnja misterija uzrokuje mnogo patnje njenoj porodici i lokalnoj zajednici.

25 godina kasnije Klarina starija sestra Aurora (Nađa Fares), policajka koja radi na slučaju ubistva, otkrije tragove koji dokazuju da je njena sestra Klara (Manon Azem) živa. Ona živi pod drugim identitetom u Italiji, bez ikakvog znanja o tome odakle je. Uprkos skeptičnom ocu i bratovim željama, Aurora uveri Klaru da se vrati svojoj porodici kako bi joj pomogla da otkrije istinu oko otmice. Međutim, Klarin povratak otkrije porodične tajne i započne niz nasilnih događaja.

U glavnim ulogama su Nađa Fares, Manon Azem, Antoan Duleri, Lanik Gotri, Mamed Arezki, Remi Pedvila, Helena Suberon i Anre Umaski.

Gledajte francusku premijeru misteriozne krimi-serije Crvene senke (Les Ombres Rouges)na Pickbox NOW!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...