•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lady Gaga će glumiti crnu udovicu u filmu o ubistvu unuka osnivača Guccija

Nakon velikog uspeha u filmu "A Star Is Born", dobitnica Oscara Lady Gaga sprema se za novi film o ubistvu Maurizija Guccija, unuka osnivača italijanske luksuzne mode kuće Gucci.

Ridley Scott, poznat po ostvarenjima "Gladiator" i "The Martian", režiraće i producirati film u kojem Gaga glumi Patriziju Reggiani, bivšu suprugu Maurizija. Ona je 1998. godine osuđena da je organizovala ubistvo svog muža koji je bio naslednik Gucci carstva. Podsećamo, Maurizija je 1995. godine pucao plaćeni ubica.

Reggiani je s Guccijevim unukom imala dve kćerke, a Maurizio je navodno napustio suprugu zbog mlađe žene. Prema izveštaju Timesa, Reggiani je u italijanskim medijima postala poznata kao "Crna udovica". Ona je bila u zatvoru 18 godina pre nego je 2016. godine puštena na slobodu zbog dobrog ponašanja.

Kako piše Variety, scenario za film će napisati Roberto Bentivegna, a biće zasnovan na knjizi Sare Gay Forden "Kuća Guccija: Senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, glamuru i pohlepi ".

Ovo će biti novi glumački prekoret za pevačicu Gagu. U međuvremenu, dok se sprema za novu ulogu, Gaga je zauzeta pokretanjem vlastite kolekcije šminke i nastupima u Las Vegasu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...