•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film "Jumanji: Sledeći nivo" stiže u bioskope u decembru

Film "Jumanji: Sledeći nivo" u bioskope stiže sredinom decembra, a sa kakvim će se sve problemima i opasnostima suočiti i koliko je novi Jumanji postao opasno mesto za igru pogledajte u finalnom traileru filma koji je upravo objavljen.

Ove zime u Jumanji svetu sve što je moglo poći po zlu, pošlo je. Igra se pokvarila, pogrešni igrači ušli su u pogrešne avatare, izazovi nikad nisu bili opasniji, a čini se da igru neće uspeti svi uspešno da završe i pritom da prežive. Jeste li spremni zaigrati najopasniju igru na svetu?

Neko vreme je prošlo otkako su njihovi junaci, tada obični srednjoškolci, kompjuterski geek Spencer, sportista Fridge, popularna Bethany i povučena Martha zaigrali davno zaboravljenu igru Jumanji. S obzirom na to da ih je tada igra doslovno usisala i da su u telima svojih avatara morali završiti igru i preživeti sve izazove izbegavajući stvarne životne opasnosti, naši junaci su jedva čekali da ostave igru daleko zakopanu u prošlosti. Ali jesu li u tome uspeli?

Kada jedan od njih iznova završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u misiju spašavanja. U međuvremenu se igra očigledno promenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Prošli put su svi uspeli uspešno da završe igru, hoće li i ovoga puta biti tako?

I u ovom Jumanjiju u glavnim ulogama gledamo poznata imena Dwaynea Johnsona, Jacka Blacka, Kevina Harta, Karen Gillan i Nicka Jonasa dok od novih glumaca svakako treba istaknuti Dannyja DeVita i Dannyja Glovera koji humor, u skladu s nazivom filma, takođe dižu na sledeći nivo.

"Jumanji: Sledeći nivo" direktan je nastavak filma "Jumanji: Dobrodošli u igru" koji je pre dve godine bio veliki hit u bioskopima. Vredi istaknuti kako je ovaj film iz 2017. godine postao film s rekordnom zaradom u Americi za studio Sony Pictures srušivši dotadašnji rekord "Spider-Mana" iz 2002. godine. Štaviše, "Jumanji" je nadmašio sve dotadašnje "Spider-Man" filmove, "Skyfall", "Ljude u crnom" i "Isterivače duhova".

Na globalnom nivou film je ostvario zaradu od čak 950 miliona dolara. Nastavak zato opravdano ima novi nivo očekivanja.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...