•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

TOP 6 evropskih serija na Pickbox NOW

Nove evropske serije odišu originalnošću i inovativnim rešenjima u svetu televizije. Francuske, britanske, irske i norveške serije, koje su nastale 2018. i 2019. godine i prikazuju se na Pickboxu NOW, zadovoljiće nepca onih koji su željni kvalitetnih serija. Donosimo vam listu TOP 6 evropskih serija na Pickboxu NOW!

6. KRV (BLOOD) (2018)
Krv je nova irska krimi serija. Okarakterisana kao psihološki triler i irski noar, bavi se zakopanim porodičnim tajnama, sećanjima i uticajem prošlosti na sadašnje vreme. U glavnoj ulozi je Karolina Mejn (Unforgotten) koja tumači ulogu Ket. Poslednjih 10 godina Ket živi u Dablinu, ali se vraća u malo irsko mesto u kom je odrasla. Ejdrijan Danbar (Line of Duty) izvrstan je u ulozi Ketinog oca Džima za kog Ket sumnja da ima veze sa majčinim ubistvom. Danbar je upravo osvojio titulu najboljeg glumca na TV Choice Awards za seriju Na dužnosti (Line of Duty) koju takođe možete da gledate na Pickbox NOW.

5. CRVENE SENE (LES OMBRES ROUGES) (2019)
Francuska krimi serija Crvene sene prati priču misterije oko nestale devojčice. Petogodišnja Klara je oteta 1993. godine, a za njen povratak otmičari su tražili veoma visoku otkupninu. Tokom primopredaje novca došlo je do krvoprolića, Klarina majka je poginula, a Klara je netragom nestala. 25 godina kasnije, Klarina starija sestra nalazi tragove koji dokazuju da je Klara živa.

4. VARALICA (CHEAT) (2019)
Uzbudljiva britanska psihološka triler serija Varalica zasniva se na opasnom odnosu između univerzitetske profesorke Lije i njene studentkinje Rouz. U glavnim ulogama su izvrsne britanske glumice Ketrin Keli (Happy Valley, The Night Manager) kao univerzitetska profesorka Lija, i Moli Vindzor (Three Girls) kao studentkinja Rouz. Profesorka optuži svoju studentkinju za varanje, ali ono što je trebalo da bude čist slučaj akademske prevare, ubrzo se otme kontroli. Ovaj triler je prava igra mačke i miša, ili bolje rečeno mačke i mačke, u kojoj ćete uživati!

3. VISTING (WISTING) (2019)
Smeštena u divnim krajolicima Norveške, norveška krimi serija Wisting zasniva se na bestselerima The Caveman & The Hunting Dogs norveškog autora Jorna Liera Horsta. Pratimo detektiva Vilijama Vistinga (Sven Nordin) koji se hvata u koštac sa najizazovnijim i najšokantnijim slučajem u svojoj karijeri – goni američkog serijskog ubicu koji živi u Norveškoj. Visting sarađuje sa bivšom specijalnom agentkinjom FBI-ja Megi Grifin, koju tumači sjajna Keri En Mos (The Matrix). Zaogrnuta u ruho norveških krajolika tokom lova na zlokobnog serijskog ubicu, Wisting je prava krimi poslastica.

2. BATIST ( BAPTISTE) (2019)
Britanska detektivska serija Baptiste je spinof britanske dramske serije The Missing. U seriji pratimo jednog od centralnih likova iz serije The Missing, detektiva Žulijana Batista, kog glumi fenomenalni francuski glumac turskog poreklaČeki Karjo. Kad se Žulijan i njegova žena presele u Amsterdam, šefica policije, Batistova bivša devojka, traži njegovu pomoć oko rešavanja zločina. Batist ubrzo počinje da radi na slučaju koji uključuje trgovinu seksom, drogama, pa čak i ljudima.

1. STRANCI (STRANGERS) (2019)
Od producenata serije The Missing Harija i Džeka Vilijamsa, koji su pisali i scenario, stiže sjajna britanska krimi serija Stranci. Glumac Džon Sim (Dr. Who, 24 Hour Party People) tumači ulogu univerzitetskog profesora Džone Malreja čiji se život preokrene kad sazna da je njegova žena Megan poginula u saobraćajnoj nesreći na planinskom putu nadomak Hongkonga. Džona seda u avion za Hongkong i kreće da identifikuje telo. Sam u potpuno novoj i nepoznatoj okolini, okružen lokalnim policajcima koji previše rade za premalo novaca, Džona otkrije da nesreća nije ni približno ono što se čini.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...