•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Popularni crtani junaci FIKSIZI - MAJSTORCICI od 31. oktobra u bioskopima

Animirani film za decu “Fiksizi - Majstorčići” dolazi u bioskope širom Srbije od 31. oktobra u ditribuciji Dexin Filma. Ovaj crtani je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove pozajmljuju: Predrag Peđa Damnjanović, Miomira Dragićević, Ivan Ivanov, Simona Ćirović, Zmaj Ognjeni Čulić, Ana Mirović, Jovana Cavnić, Lako Nikolić, Miljan Prljeta, Alek Rodić, Bojana Tušup, Kristina Bratić, Slađana Letinčić, Zoran Stojić.

U pitanju je ruska dečija animirana avantura novije produkcije, nastala po knjizi Edvarda Uspenskog, a radnja prati grupu malih čovečuljaka – Majstorčića koji žive u kućnim spravama i popravljaju kvarove, a mogu ih videti samo deca. Ovaj crtani film se prvobitno prikazivao kao serija na televiziji i imao je velikog uspeha širom sveta.

Majstorčića ima ukupno devet: Papus, Masja i njihova deca Simka i Nolik, deka Dedus, i njihovi drugari Fajer, Igrok, Šuplja i Verta. Oni žive u kući Toma Tomasa i njegovih roditelja, sa kojima živi i Tom Tomasova baka, a društvo im pravi i grupa paukova. Kada jedan od Majstorčića nabavi posebne narukvice koje ga pretvaraju u super moćnog nevaljalca, na scenu stupaju njegovi šareni mali prijatelji, Tom Tomas i laboratorijski profesor da spasu tajnu o njihovom postojanju.

Crtani film “Fiksizi - Majstorčići” zaradio je oko 8 miliona dolara širom sveta i ušao je na listu među 5 nominovanih filmova IKAR nagrade za najbolju animaciju.

Trejler se može pogledati na ovom linku.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...