•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledajte trailer za napeti horor triler "Ostrvo fantazija"

Prikazivanje prvog trailera napetog horor trilera "Ostrvo fantazija" počinje u bioskopima u februaru 2020. godine.

Produkcijska kompanija Blumhouse predstavlja ovaj horor triler, a kako to izgleda kada se najveće fantazije pretvore u horor i noćnu moru publika će imati priliku saznati početkom naredne godine kada film dolazi u bioskope. Delić misterije ovog intrigantnog ostrva do tada mogu pogledati u prvom traileru filma.

Na Ostrvu Fantazija ostvaruje vam se život kakav ste oduvek sanjali. Ovde je sve moguće i čak i najluđi i najneverojatniji snovi mogu se ostvariti. Ali šta kada shvatite da vaše želje mogu nekog drugog, ili čak i vas, koštati života? Koliko daleko biste išli za ostvarenje vlastitih želja i jeste li spremni platiti cenu?

Na ostrvu intrigantnog imena Fantazija zagonetni gospodin Roarke ostvaruje tajne snove svojih gostiju u luksuznom, udaljenom tropskom odmaralištu. Ali kad se te maštarije pretvore u noćne more gosti će morati da reše misteriju ostrva kako bi spasili svoje živote. Reditelj filma je Jeff Wadlow, a u glavnim ulogama su Michael Pena, Lucy Hale, Austin Stowell, Portia Doubleday, Jimmy O. Yang, Ryan Hansen i Michael Rooker.

Podeli:



Preporucujemo