•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Španska komedija godine, PROFESORI DILERI, premijerno 4.12. uz kolekciju Boška Jakovljevića

Španska komedija godine, PROFESORI DILERI, biće premijerno prikazana na specijalnoj projekciji 4. decembra u 20 časova u bioskopu Cineplexx Ušće, u distribuciji Dexin Filma. Tim povodom, modni kreator Boško Jakovljević predstaviće modele za muškarce za dan i veče, a biće priređena i posebna iznenađenja za gledaoce. Ovo ostvarenje imalo je internacionalnu premijeru u septembru na Hamburg Film festivalu gde je reditelj Karlos Teron nominovan za najbolju režiju. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Ušće i putem sajta cineplexx.rs/movie/profesori-dileri/.

U pravom smislu urnebesna komedija PROFESORI DILERI (u originalu: Lo dejo cuando quiera) izaziva smeh od prvih kadrova. Prijatelji od školskih dana, Pedro, Arturo i Elihijo su trojica visokokvalifikovanih profesora univerziteta koji su usled ekonomske krize ostali bez posla. Njih trojica dolaze na ideju kako da reše svoje probleme, a to je projekat na kojem Pedro već godinama radi - multivitamin koji omogućava da se zabavljaš celu noć bez nuspojava. Uz pomoć Anabel, advokatice koja je zaposlena na benzinskoj pumpi, i Hote, studentkinje koja je više zainteresovana za zabavu nego knjige, ova tri profesora će se naći u svetu noćnih klubova i sumnjivih poslova, nadajući se da će pronaći tržište za svoje novo opijat-čudo. Ipak, čini se da diplomirani ekonomista, hemičar i filolog nisu uopšte kvalifikovani za ono što ih na tom putu čeka.

Više informacija na Facebook i Instagram stranicama Dexin filma.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila