•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

ROMANTIČNA KOMEDIJA "PROŠLOG BOŽIĆA" OD SUTRA U BIOSKOPIMA

PRAZNIČNI FILM INSPIRISAN MUZIKOM DŽORDŽA MAJKLA STIŽE U BIOSKOPE!
A NAŠ GLUMAC, BORIS ISAKOVIĆ, GLUMI OCA GLAVNE JUNAKINJE!

Praznična atmosfera se oseća u vazduhu, a radost i energija koje su karakteristične za ovo doba godine šire se našim bioskopima!
Ukoliko volite da u toploj i udobnoj bioskopskoj sali, sa voljenom osobom ili prijateljima uživate u dobrom filmu, imamo pravi predlog za vas!
Inspirisan muzikom svetske legende, i vanvremenskim hitom Džordža Majkla, stiže nam film "PROŠLOG BOŽIĆA" (LAST CHRISTMAS).
Uz šarmantnu i talentovanu glumicu koja je svetsku slavu doživela u popularnoj seriji "Igra Prestola", Emiliju Klark, simpatičnog Henrija Glodinga u ulozi Toma, i dobitnicu Oskara Emu Tompson, u ovom filmu glumi i naš poznati glumac, Boris Isaković!
Zadovoljstvo nam je da na velikom platnu, u svetskom hit filmu imamo i proslavljenog domaćeg glumca, koji je svojom ulogom doprineo da film bude još duhovitiji i autentičniji.

Od sutra, 5. decembra u našim bioskopima, svi zajedno pevušićemo pesmu "Last Chrismas" i uživati u lepoj, emotivnoj priči koja će dotaći naša srca: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Cinemašina (Kruševac), Dom kulture Čačak, Lestkovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu (Bor), Centar za kulturu Mladenovic, Kulturni centar Lazarevac, Kulturni centar Novi Pazar, Centar za kulturu Požarevac, Dom kulture Trstenik, Kulturni centar Vrbas, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), Cineplexx Prizren, DokuFest (Prizren), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić) i Centar za kulturu Tivat i putem mobilne opreme.



O FILMU: Kejt (Emilija Klark) tumara po Londonu, praćena muzikom Džordža Majkla, donoseći neke loše odluke, što je iritirajuća posledica toga jer je zaposlena kao vilenjak u božićnoj prodavnici koja radi preko cele godine. Tom (Henri Golding) deluje previše dobro da bi bio stvaran, kada ušeta u njen život i počne da proniče u mnoge Kejtine barijere. Dok London počinje da se pretvara u najlepše doba u godini, ništa ne polazi za rukom za ovo dvoje. Ali, ponekad, moraš pustiti sneg da padne, slušati svoje srce i imati vere.
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...