•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

TOP 6 romantičnih božićnih filmova na Pickbox NOW

Postoji nešto magično u božićnim praznicima što ceo decembar čini tako romantičnim. Posebnu romantičnu atmosferu stvaraju božićni filmovi koji su idealni za gledanje u dvoje.

Pickbox NOW u decembru prikazuje pregršt božićnih filmova, a mi vam donosimo listu od top šest romantičnih filmova. Uživajte u romantičnoj atmosferi i podsetite se da je u ovo magično božićno vreme sve moguće, pa tako i srećno zaljubljivanje!

6. PEPELJUGIN BOŽIĆ (A CINDERELLA CHRISTMAS)

Moderna adaptacija klasične bajke oduševiće vas romantičnim božićnim ugođajem. Glavni lik je Endži, koja mnogo radi i trudi se u ujakovoj kompaniji, ali njena sestrična Kendas preuzima sve zasluge. Kad Endži uzme slobodan dan da bi otišla na božićni bal, maska i haljina omoguće joj da se opusti i zabavi. Tokom bala zapne za oko Nikolasu, bogatom neženji. Pre nego što otkrije svoj identitet, Endži napusti bal i ostavi Nikolasa u potrazi za misterioznom ženom.

5. BOŽIĆNA KOLIBA (THE CHRISTMAS COTTAGE)

Legenda kaže: „Svaki par koji provede noć u božićnoj kolibi imaće večnu ljubav.“ Ipak, Lejsi Kvin ne veruje u bajke niti veruje u legendu o božićnoj kolibi. Kao kuma svojoj najboljoj prijateljici Avi, ima obavezu da dekoriše kolibu za novovenčane. Jednostavan zadatak, činilo se, ali nije računala na pomoć seksi Ijana Kalahana, nevestinog brata. Noć provedena u romantičnom okruženju dok napolju besni mećava pobudi kod Lejsi sumnju mogu li bajke zaista da se ostvare.

4. SAVRŠENI BOŽIĆ (A PERFECT CHRISTMAS)

Božićna romantična komedija vrti se oko novovenčanog para Sintije i Stiva koji planiraju svoj prvi zajednički Božić. Žele da sve prođe savršeno jer im u posetu dolazi rodbina, ali Sintija sazna da je trudna pre nego što su to planirali, a Stiv iznenada dobije otkaz. Par odluči da ove velike novosti sakrije od svojih porodica.

3. NEDOSTAJAĆU TI ZA BOŽIĆ (MISS ME THIS CHRISTMAS)

Netipična romantična božićna komedija vrti se oko razvoda. Na dan zahvalnosti, Redžina i Frenklin odluče da se razvedu. Dok se približava Božić, Redžina odseda u istom hotelu gde su se venčali. Započinje strasnu romansu sa Julisizom, ekscentričnim milionerom i pokušava da racionalizuje da je njen brak gotov.

2. MOJA BOŽIĆNA LJUBAV (MY CHRISTMAS LOVE)

Nepopravljiva romantičarka Sintija veruje u večnnu ljubav, ali izgleda da nikada zapravo nije dala šansu nijednom muškarcu. Neposredno pre Božića počinje da dobija poklone od misterioznog čoveka. Pokušava da otkrije ko je on, nadajući se da bi upravo on mogao da bude onaj pravi.

1. KRALJEVSKI BOŽIĆNI BAL (A ROYAL CHRISTMAS BALL)

Neverovatna božićna kraljevska priča vrti se oko kralja Čarlsa, 39-godišnjeg neženje koji nema pratnju za božićni bal. Seti se simpatije iz doba studiranja u Americi i ubrzo je nađe. Ona se nikad nije udala, ali odgajila je 17-godišnju ćerku koja bi mogla da bude njegova ćerka i princeza njegovog kraljevstva.

Sve božićne filmove potražite na Pickbox NOW, zaljubite se i prisetite da je tokom ovog magičnog doba godine zaista sve moguće!

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...