•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

5 idealnih serija za sve koji će Novu godinu slaviti kod kuće

Ako ste za proslavu Nove godine odlučili da ostanete kod kuće, ovo je prava top lista za vas! Donosimo vam spisak serija na Pickbox NOW koje su idealne za bindžovanje do iza ponoći, kad s njima možete srećno da uplovite u novu godinu.

Kardinal (Cardinal) – detektivska serija

U glavnoj ulozi ove genijalne kanadske detektivske serije je Bili Kembel (The Killing, Moon Over Miami, Once and Again), koji je nedavno bio u poseti Zagrebu. Mračna atmosfera i jeziva radnja podsećaju na skandinavske noar serije, sa fokusom na kompleksnu radnju koja se vrti oko istrage ubistva i misterioznog glavnog lika Džona Kardinala za kog je Bili Kembel nominovan za prestižnu nagradu Emi. Sve tri sezone su dostupne na Pickbox NOW, što znači da u njoj možete da uživate do dugo u noć.

Moć (Power) – glamurozna krimi serija

Vrhunska kriminalistička drama u produkciji repera Fifti Senta vrti se oko novca, seksa, droge i moći. Glavni lik je Duh, koga prati status moćnog dilera snažne ulične inteligencije. On vodi popularan noćni klub koji upotrebljava kao paravan za poslove povezane s drogom, ali Duh ima naoko sređen život i porodicu. Druga polovina šeste sezone kreće odmah nakon dočeka Nove godine, pa je sad idealno vreme za gledanje prvih 10 epizoda šeste sezone!

Valkira (Valkyrien)– nordijska triler serija

Ova nordijska serija uspešno spaja elemente skandi noara, medicinske serije i trilera. Radnja je veoma zanimljiva - ispod trga u Oslu, Leif Lien, koji se priprema za sudnji dan, namestio je sve za doktora Ravna Eikangera koji tamo obavlja tajna ilegalna istraživanja i leči kriminalce i hitne slučajeve koji ne mogu da potraže pomoć u običnoj bolnici. Serija ima jednu sezonu – što znači da je idealna za bindžovanje za jednu noć!

Stranci (Strangers) – britanska krimi serija

Od producenata serije The Missing, dolazi nova serija Strangers koja je pokupila samo reči hvale i od publike, i od kritike. Jedna je od najgledanijih serija na Pickbox NOW, a oduševiće vas glumom, zanimljivom radnjom i šokantnim obrtima. U fokusu priče je univerzitetski profesor Džona Malrej (Džon Sim) čiji se život preokrene kad sazna da je njegova žena poginula u saobraćajnoj nesreći nadomak Hongkonga. On seda u avion za Hongkong i kreće da identifikuje telo. Sam u potpuno nepoznatoj okolini, okružen lokalnim policajcima koji previše rade za premalo novca, Džona otkrije da nesreća nije ni blizu onakva kako izgleda.

Poaro (Agatha Christie's Poirot) – britanska detektivska serija

Najpopularnija detektivska serija svih vremena idealno je štivo za doček nove godine. Svih 70 epizoda dostupne su na Pickbox NOW, a svaka epizoda je adaptacija jednog romana ili kratke priče Agate Kristi. Poaro, koga glumi legendarni Dejvid Suše, glavni je detektiv u istrazi zločina i idealni partner za doček Nove godine!

Odaberite koju seriju želite da gledate i dočekajte Novu godinu uz Pickbox NOW!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...