•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vreme je za sankanje!

Najnovija animirana avantura za decu, ali i odrasle, “Vreme je za sankanje” u domaće bioskope stiže 23. januara u distribuciji Dexin filma. Naslovnu numeru filma pod nazivom “Najbolji dan” izvode Bojana Radovanović i Katarina Radulović, koje su ujedno i učestvovale u sinhronizaciji filma.

Fića i njegov tim su pred novim izazovom. Spremaju se za takmičenja u sankanju a glavni protivnici su mu misteriozni Zoki i njegova rođaka – lepa, ali snažna Čarna.

Fića je specijalno za trku konstruisao fantastične sanke, ali se one u prvoj trci raspadnu malo pre linije cilja. To je težak gubitak za Fiću koji se ne miri sa činjenicom da je možda napravio grešku u konstrukciji ili da je strategija trke bila promašaj. Zajedno sa svojim prijateljima otkriva da je Zoki varao da bi se domogao pobede. Fića zahteva revanš trku... Zoki naravno pristaje, pod uslovom da Fića napravi novu pistu za trku. Kada je sa drugovima napravio spektakularnu trasu, Zoki je shvatio da sa Fićom nema šale, i počinje da smišlja nove smicalice. Dok se spremaju za novu trku Zoki je obezbedio sve podvale da bi dobio trku. Ali i Fića sa svojim driugarima ima nekoliko jakih iznenađenja za njega.

Koji je krajnji ishod trke i ko će odneti pobedu, saznaj od 23. januara u svim bioskopima!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...