•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pridruži se ekipi "Patrolnih šapa" i "Prerušenih špijuna"

Ove nedelje, 29. decembra od 12 do 17 časova Cineplexx bioskopi spremaju praznično druženje za najmlađe posetioce. Ovoga puta Porodični dan biće u znaku dobro poznatih „Patrolnih šapa“ i novih junaka koji dolaze u filmu „Prerušeni špijuni“.

U susret predstojećim praznicima, Cineplexx bioskopi organizuju još jedno druženje za najmlađe posetioce, ovoga puta uz dva nova animirana filma. Kao i svaki put, pored uživanja u bioskopskoj sali, mališane očekuje bogat program sa animatorima i kreativnim radionicama. Patrolne šape koje će posetiti Cineplexx bioskope biće više nego raspoložene da se slikaju sa našim gostima, a animatori će se pobrinuti da svi ponesu sa sobom unikatne ukrase za jelku. Za super špijunske najmlađe goste, uz kupljenu kartu, pripremili smo poklon časopis,,Mali Zabavnik”, ,,Mali Zeka”, ,,Dečije novine” ili ,,Bubamara”.

„Patrolne šape“ nam dolaze u 5 novih epizoda koje do sada nisu emitovane. Šest herojskih štenaca koje predvodi dečak Rajder, zajedno nam pokazuju da nijedan posao nije pretežak, nijedno štene nije premalo i edukuju sve uzraste o građanskom ponašanju, društvenim veštinama i rešavanju problema.

Trejler filma „Patrolne šape“ - https://www.cineplexx.rs/movie/patrolne-sape/

„Prerušeni špijuni“ donose priču o super špijunu, Lensu Sterlingi i naučniku Volteru Beketu. Lens je prefinjen, ljubazan, uglađen. Volter...nije. Ali on taj nedostatak socijalnih veština nadoknađuje svojom genijalnošću i inovacijama, stvarajući sjajne gedžete koje Lens koristi u svojim epskim misijama. Ali kada se desi neočekivani obrt, Volter i Lens iznenada dolaze u situaciju da moraju da se oslone jedan na drugog na potpuno novi način. Ukoliko ovaj čudan tandem ne nauči da funkcioniše kao tim, ceo svet će biti u opasnosti.

Trejler filma „Prerušeni špijuni“ - https://youtu.be/2W1aHldkKAQ

Ulaznice za Porodični dan i animirane filmove „Patrolne šape“ i „Prerušeni špijuni“ u prodaji su na blagajnama Cineplexx bioskopa. Za više informacija posetite www.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...