•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Robert Patison u naučnofantastičnom filmu "Tenet"

"Tenet" je naučnofantastični špijunski akcioni triler koji će svoju premijeru doživeti 2020. godine. Režiju filma potpisuje Kristofer Nolan, a produkciju Nolan i Ema Tomas.

Sudeći prema prvom trejleru filma, lik Džona Davida Vašingtona pokušava da spreči treći svetski rat, ali nije jasno šta to uključuje. Kao i u drugim Nolanovim projektima, biće uključen i element putovanja kroz vreme kako bi Vašington postigao svoj cilj.

Trejler počinje tako što se lik koga tumači Vašington budi u bolnici nakon što je prošao misteriozni test pre nego mu je njegov nepoznati vodič poželio dobrodošlicu u "život posle smrti".

U trejleru možemo da naslutimo veliku akciju i nebrojeno mnogo scena u kojima glumci pokazuju svoju spremnost da iznesu složene likove koji se bore za sudbinu sveta. Ukoliko vam se dopalo ostvarenje "Inception" sigurni smo da ćete uživati u ovom filmu poznatog reditelja.

Film je sniman u Velikoj Britaniji, Estoniji, Italiji i Indiji. Zvezda "Sumrak" sage otkrio je da je fasciniran celim projektom i najavio publici nešto do sada neviđeno.

Jedan je od najskupljih filmova u istoriji, a radnja filma je toliko dobro čuvana tajna da je Patinson morao da čita scenario zaključan sam u sobi.

Ovo je Nolanov drugi najskuplji film na kome je radio posle "The Dark Knight Rises" na koji je potrošio 230 miliona dolara.

U filmu glume: Džon David Vašington, Robert Patison, Elizabet Debicki, Dimpl Kapadija...

Premijera se očekuje 17. jula 2020. godine u Sjedinjenim Američkim Državama.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...