•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao trailer filma "A Quiet Place 2"

Trailer za horor "A Quiet Place 2" (Mesto tišine) je zvanično stigao tako da se i sami možete uveriti da li je reč o hororu koji nije preporučivo gledati sam zbog scena koje će vam "naterati strah u kosti" ili ostaviti vas bez daha.

Retki su holivudski nastavci koji se čekaju sa uzbuđenjem, međutim, sudeći prema recenzijama "A Quiet Place 2" bi mogao biti jedan od njih. Radnja se odvija u 2020. godini u kojoj je civilizacija spala na samo šačicu ljudi, a planetu su preuzeli vanzemaljci. Ta bića imaju ekstreman sluh pa čuju i najmanja šaputanja ili korake pa zbog toga svako ko se nalazi u njihovoj blizini mora biti iznimno tih ukoliko želi preživeti. Gde god se nalazili i gde god to biće bilo, dotrčaće za nekoliko sekundi.

Drugi nastavak filma "A Quiet Place" donosi povratak glumice Emily Blunt koja glumi Evelyn Abbot, majku koja štiti svoju decu (Millicent Simmonds, Noah Jupe) u post-apokaliptičnom svetu.

John Krasinski je reditelj i autor, a ovca drugi nastavak filma "A Quiet Place" donosi i nove likove Murphy i Djimon Hounsou. Murphyjev lik je zloban i u jednom momentu on govori kako "Preostali ljudi nisu vrsta koju vredi sačuvati".

Prve projekcije drugog nastavka filma "A Quiet Place" (Mesto tišine) počeće u bioskopima u SAD-u i Velikoj Britaniji od 20. marta ove godine, a od 19. marta u bioskopima u Australiji.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu