•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dugo očekivani naučno-fantastični blokbaster Fjodora Bondarčuka od sutra u bioskopima!

Od slavnog ruskog reditelja i vlasnika prestižnih nagrada Nika i Zlatni orao, Fjodora Bondarčuka, posle samo osam dana od moskovske premijere 9. januara pred domaću publiku stiže dugo očekivani naučno-fantastični blokbaster “Invazija”. Visokobudžetni nastavak filma “Sila privlačnosti”, koji je proglašen za najgledanije rusko ostvarenje iz 2017. godine, pokorio je tamošnje bioskope. Za samo nedelju dana prikazivanja, “Invazija” je zaradila 11 miliona dolara! To je skoro duplo više nego što je prvi deo inkasirao na bioskopskim blagajnama za taj period. S obzirom na dinamiku rasta prodaje karata, očekuje se da će u narednim danima novi Bondarčukov film oboriti rekord “Sile privlačnosti”, koja je ukupno zaradila 17,5 miliona dolara.

Specijalna projekcija filma “Invazija” zakazana je za sutra, 9.januar u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, sa početkom u 20 časova. Tom prilikom, publiku će dočekati i influenser Veseleen.

Radnja “Invazije” odigrava se tri godine nakon što se svemirski brod srušio u moskovsko predgrađe, odakle je, posle teške borbe sa ruskim oružanim snagama, odleteo sa naše planete. Junakinja Julija (Irina Staršenbaum), koja je jedina bila u kontaktu sa vanzemaljcem Hekonom (Rinalj Muhametov), spasena je od sigurne smrti uz pomoć vanzemaljske tehnologije. Zahvaljujući njoj stekla je i neobične sposobnosti koje će joj otežati život. Nekada buntovna ćerka gradskog komadanta Valentina Lebedeva (Oleg Menšikov) mora da se pomiri sa novom ulogom koju joj je nametnula država – postala je eksperimentalni kunić u tajnoj laboratoriji Ministarstva odbrane. Naučnici i vojska unose u atome njena osećanja, emocije i iskustva, pokušavajući da otkriju prirodu Julijinih rastućih moći. Ali, njen novostečeni dar ne uzbuđuje i ne privlači samo ljude. Tri godine posle prvog kontakta sa vanzemaljcima, pretnja od invazije nadvila se nad čovečanstvom. Postoji samo jedan način da Zemljani pobede u nadolazećem sukobu – moraju da pronađu snagu u sebi kako bi ostali ljudi. Mogu li ljubav, odanost i milost da budu jači od moći vanzemaljske tehnologije? Izbor koji utiče na sudbinu miliona trebalo bi da donese svako od nas ponaosob.

U glavnim ulogama su najveće mlade glumačke zvezde iz Rusije: Aleksander Petrov, Irina Staršenbaum, Rinalj Muhametov i Juri Borisov.

“Invazija” će se od sutra naći na redovnom repertoaru svih bioskopa u distribuciji Dexin filma, a karte za ove projekcije su već u prodaji!

Trejer filma: https://youtu.be/HD62pDGlkz8

Poziv na premijeru: http://bit.ly/Poziv_na_premijeru

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...