•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Producenti konačno otkrili da li će novi Džejms Bond biti žena

Sledeći Džejms Bond možda neće biti belac, ali definitivno neće biti ni žena, piše New York Post. Mnogo se nagađalo o tome da li će u najnovijem delu serijala o čuvenom agentu glavnu ulogu preuzeti žena, ali sva je prilika da od toga nema ništa.

"On može biti bilo koje boje kože, ali je definitivno muškarac ", kaže producentkinja Barbara Brokoli.

Ona je ovom izjavom demantovala sve tračeve koji su kružili u poslednje vreme o tome da bi “Džejn Bond” mogla biti sledeći film o čuvenom agentu 007.

Brokoli i njen polubrat, Majkl Vilson, kažu i kako nisu ograničili sebe na traženje isključivo belog Britanca, kako je najpoznatiji špijun na svetu do sada izgledao. Ovom izjavom ostavili su mesto za Idriza Elbu, koji je već dugo favorit za zamenu Danijela Krejga.

"Vi mislite o njemu kao o Britancu iz Komonvelta, ali Britanija je veoma raznoliko mesto", kaže Vilson. Govoreći o tome da su oni “čuvari ovog lika koji svoju odgovornost shvataju ozbiljno”, Brokoli je rekla i da bi zaista volela da vidi jakog, ženskog špijuna, samo ne u ulozi Džejmsa Bonda.

"Verujem da možemo kreirati nove likove za žene, jake ženske likove. Nisam naročito zainteresovana za to da napravim muški lik i onda pozovem ženu da ga igra. Mislim da žene mogu biti mnogo zanimljivije od toga", dodaje Brokoli.

Krejg, koji je 2015. godine rekao da bi radije “isekao vene” nego što bi se vratio na ekrane kao specijalni agent, sada kaže kako se vratio “ponovo uzbuđen” da snimi svoj poslednji film o Bondu, “zahvaljujući dugoj pauzi”.

Brokoli kaže da je sada u “totalnoj neverici” da će Krejg odustati nakon što bude prikazan i 25. deo franšize, “Nema vremena za umiranje”.

"Prihvatila sam sve što je Danijel rekao, ali još uvek sam u neverici. To je veoma traumatično za mene", zaključuje Brokoli.

Direktor filma “Nema vremena za umiranje”, Keri Džodži Fukunaga, kaže da će biti teško naći zamenu za pedesetjednogodišnju zvezdu, ma koliko pažljivo birali.

"Razgovarali smo o tome ko bi mogao biti sledeći Bond i zaključili smo da bi moglo potrajati godinama dok ne nađemo adekvatnog čoveka", kaže Fukunaga.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...