•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ko je upucao Duha? Upotrebite svoju Moć i pridružite se otkrivanju zločina

Finale šeste sezone serije Moć (Power) pratite 10. februara na Pickbox NOW.

Ko je upucao Duha i postoji li šansa da je preživeo – pitanje je koje muči ljubitelje popularne dramske serije Moć (Power) širom sveta i koje je veoma brzo postalo trending na Twitteru! Pridružite se Power trendu o kom svi pričaju i otkrijte ko je misteriozni napadač na Džejmsa „Duha“ Sent Patrika, vlasnika njujorškog noćnog kluba i visokoprofiliranog dilera droge.

PRIDRUŽITE SE POWER TRENDU

Finalna sezona hit serije Moć (Power), režisera i producenta Fifti Senta, ponovo je podigla prašinu i zaintrigirala gledaoce širom sveta. Poslednjih pet epizoda odgovoriće na pitanje ko je upucao Džejmsa „Duha“ Sent Patrika, kog glumi izvrsni Omari Hardvik. Svaka nova epizoda razotkriće sve više detalja o šokantnom napadu na glavnog lika serije i eliminisati jednog potencijalnog napadača. Pridružite se raspravi i na Pickbox Facebook stranici!

FIFTI SENT NOMINOVAN ZA NAJBOLJEG REŽISERA

Na ovogodišnjoj dodeli nagrada organizacije „National Association for the Advancement of Colored People“ (NAACP), Fifti Sent je nominovan u kategoriji „Outstanding Directing in a Drama Series“ za najboljeg režisera, a Omari Hardvik je nominovan u kategoriji „Outstanding Actor“, za najboljeg glumca u seriji.

Nove epizode poslednje sezone serije Moć (Power) pratite svakog ponedeljka na Pickbox NOW, a napeto finale nas očekuje 10. februara 2020!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...