•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hi-Fi (1987)

Prikazom nekoliko dana života Borisa i njegovog sina Mateja film nam donosi sliku sukoba generacija, razdor uzrokovan ideološkim razlikama koje ih razdvaju i sprečavaju život dostojan ljudskog bića. Politički zatvorenik Boris, nakon nekoliko godina provedenih u zatvoru vraća se kući, u dom u kojem je pre razvoda živeo sa ženom, a sada u njemu živi njegov sin Matej. On je sada odrastao čovek koji se nastoji dokazati kao muzičar, tako da je stan pretvorio u improvizirani muzički studio. Njegov način zivota i vezu sa devojkom Mirom otac Boris ne odobrava, jer veruje da je pravi život nemoguć bez planova i ideala. Za sinovljev način života on okrivljuje uspešnu profesionalnu karijeru bivše žene, ali njegovo mišljenje više nema autoritet kod sina. Borisa muči jos jedan veliki problem, naime žena s kojom je mislio provesti ostatak života umire. Sve što sada misli da napravi je da "vrati sina na pravi put". Boris se trudi popraviti svoj odnos sa sinom, ali mu to ne uspeva. Nad njima se opasno nadvio generacijski jaz koji ih sprečava da se razumeju.

Žanr:drama, misterija
Godina:1987
Reziser:Vladimir Blazevski
Scenario:Goran Stefanovski, Vladimir Blazevski
Uloge:Fabijan Sovagovic, Jordanco Cevrevski, Elizabeta Djorevska
Award:1 nagrada
Studio:Vardar Film
Zemlja:Jugoslavija
Jezik:makedonski
Trajanje:102 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...