•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Žene superheroji u borbi za emancipaciju

Pripremite se za famoznu, neponovljivu i potpuno otkačenu Harli Kvin na Comic night događaju u Cineplexx Niš bioskopu u sredu, 5. februara od 20 časova. Karte su u prodaji.

Znamo je kao Džokerovu devojku iz filma ,,Odred otpisanih”, a sada na Comic night događaju, zakazanom za sredu 5. februar od 20 časova u svim Cineplexx Niš bioskopu, prisustvujte fantastičnoj emancipaciji Harli Kvin na velikom platnu. Pored sjajnog filma, naši gosti moći će da probaju omiljene slatkiše naše glavne junakinje, šećernu vunu i lizalice, a tu su i šareni kokteli koji će zagrejati atmosferu pred sjajan i nesvakidašnji superherojski film. Navikli smo na snažne junake ali kako to izgleda kada žene preuzmu stvar u svoje ruke i da li su zaista ,,ptice grabljivice” saznaćemo na Comic night događaju.

Nakon ,,sporazumnog” raskida sa Džokerom, Harli kreće u potragu za sopstvenim identitetom a usput pokušava da sazna ko sve želi njenu smrt. Ispostavlja se da Harli nije jedina žena u Gotam sitiju koja je željna emancipacije. Grupa negativki filmova DC univerzuma kreće u avanturu veću od života. Džurni Smolet Bel, Meri Elizabet Vinsted, Rouzi Per i mlada debitantkinja Ela Džej Basko predvođene nominovanom za nagradu Oskar Margo Robi, vode nas kroz mračne ulice Gotam sitija u potrazi za svojim mestom pod Suncem. Da li će uspeti?

Ne propustite da saznate na Comic night događaju u Cineplexx Niš bioskopu. Karte su u prodaji.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...