•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Veče iz stripa" uz projekciju filma "Ptice grabljivice"

Najnovija filmska avantura „Ptice grabljivice i fantastična emancipacija Harli Kvin“ biće održana u okviru Večeri iz stripa 06. februara u 20h u bioskopu Vilin Grad. Kupovinom karata za film osvojite duple bodove na Film klub kartici. Sve posetioce uz kupljenu kartu za film očekuje poklon, BU dezodorans za dame i STR8 za muškarce. Studio Shisharka je pripremila vaučere za srećne dobitnike. Kao i uvek, puni iznenađenja, za najsrećnijeg dobitnika pripremili smo originalnu jaknu iz filma.

O filmu

Film nam na veliko platno donosi famoznu, neponovljivu i potpuno nepredvidljivu Harli Kvin . Ovaj put bez Džokera. Radnja se odvija oko grupe heroina i negativki DC-jevog univerzuma, a glavna zviezda je Margot Robbie kao famozna Harli Kvin koju smo već imali prilike da gledamo i u filmu Suicide Squad. Harli Kvin predvodi svoju jaku žensku ekipu koju čine: Jurnee Smollett-Bell kao Black Canary, Mary Elizabeth Winstead kao Huntress, Rosie Pere kao Renee Montoya i mlada debitantkinja Ella Jay Basco kao Cassandra Cain.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...