•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

POČELA SINHRONIZACIJA ANIMIRANE AVANTURE "SUPERJUNAK SAMSAM" - U bioskopima od 26. marta

Ostalo je još mesec dana do početka prikazivanja najnovije dečje avanture! Jedan od najmanjih animiranih superjunaka Samsam koga je televizijska publika širom planete upoznala i zavolela još 2007. godine, stiže u domaće bioskope 26. marta, a u beogradskom studiju uveliko se priprema sinhronizacija filma. U domaćoj postavci svoje glasove animiranim junacima pozajmili su glumci Đurđina Radić, Stefan Buzurović i Anja Mit kao i televizijska voditeljka i novinarka Danijela Buzurović.

Nakon skoro stotinu stranica u dečijem francuskom magazinu Pomme d’Api i nakon uspešnog televizijskog serijala, animirani "Superjunak Samsam" poprima novu dimenziju u kinematografiji i postaje dugometražno ostvarenje koje prikazuje malog superheroja u prepoznatljivom crvenom kostimu.

Francuska avantura plete priču oko mladog i neustrašivog Samsama koji ima gotovo sve ono o čemu bi kosmički junak mogao da sanja: herojske roditelje, gomilu super prijatelja i sopstveni leteći tanjir kojim istražuje svemir.....osim jedne stvari koja mu nedostaje - njegove supermoći se još uvek nisu pojavile! Kada nova devojčica u školi, Mega počne da podučava Samsama supermoćima, on u misterioznoj drugarici pronalazi šansu za otkrivanjem svojih nadljudskih sposobnosti. Njih dvoje zajedno kreću u kosmičku avanturu koja ih uči da, prijateljstvo i hrabrost mogu biti ono najvažnije o čemu sanjaju.

Reditelj Tangi de Kermel (Tanguy de Kermel) vezao se, kako kaže, za malog kosmičkog junaka još 2007. godine kada je Samsam postojao u vidu serijala za decu i kada je stekao veliku popularnost širom Evrope.

"Odmah mi se dopao kosmički univerzum koji je ilustrator Serž Blok (Serge Bloch) stvorio oko Samsama, dopala mi se naučna fantastika za decu koja prati avanturističko putovanje malog dečaka i njegovih prjatelja. Mislim da će publika prepoznati ljubazan i pozitivan lik," rekao je reditelj.

Podeli:



Preporucujemo