•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ben Stiller bi se mogao pridružiti ekipi filma "Fast and Furious"

Franšiza "Fast and Furious" filmova mogla bi dobiti novog člana ekipe, prenosi Screenrant. Naime, poznati glumac Ben Stiller bi, prema glasinama, uskoro trebao početi da snima prve scene novog nastavka filma.

Neverovatne vesti stižu u susret fanovima popularne franšize filmova o ljubiteljima automobila i brze vožnje. Prema poslednjim informacijama, Stiller će se pojaviti u devetom nastavku ovog filma. Svakako je interesantno da ove vesti stižu upravo sada, samo dva meseca pre premijere filma, koja je zakazana za maj ove godine. Uz to, fanovi se nisu nadali novim likovima u filmu, s obzirom da se u franšizi pojavilo i više nego dovoljno likova. Ali, za filmove koji su ostvarili zaradu koja prelazi pet milijardi, čini se da reč "previše" ne postoji ni u jednom segmentu.

Deveti nastavak popularnog filma na veliko platno vraća Vina Diesela, Michelle Rodriguez, Tyresea Gibsona, Ludacrisa, Jordanu Brewster i Nathalie Emmanuel. Uz to, u novom ostvarenju pojaviće se i John Cena, kao i Charlize Theron.

Kako navodi Screenrant, Stiller će svoje scene početi da snima uskoro, a s obzirom da je većina snimanja filma završena u novembru 2019. godine, nagađa se da će njegove scene biti snimane bez ostatka ekipe u kadru.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....