•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rasprodate ulaznice za specijalne projekcije filma Hotel Beograd

Zbog velikog interesovanja niške publike za specijalne projekcije filma ,,Hotel Beograd” u Cineplexx Niš bioskopu, u petak, 13. marta, otvoreno je još dodatnih projekcija na kojima će se gostima bioskopa predstaviti i glavni akteri ove komedije.

Svih pet sala Cineplexx Niš bioskopa je rasprodato, ali zbog velikog interesovanja publike otvorena je i šesta, specijalna projekcija filma, sa početkom u 17:45 časova. Ulaznice za ovu projekciju u prodaji su na blagajni bioskopa.

Romantična bajka koja će vas nasmejati do suza i odvesti na neku drugu planetu, kao i nezaboravno druženje sa omiljenim glumcima očekuje vas u najmodernijem bioskopu u gradu.

Pavle je bogati naslednik i vlasnik prestižnog hotela ,,Beograd”, poznat po svojim burnim izlascima i raskalašnom načinu života. Kada se u taj svet umešaju beogradska mafija, luda nevesta, stara ljubav i neobična familija, njegov lagodan život se pretvara u avanturu gde je sve moguće.

U glavnim ulogama našli su se Miloš Biković, Dijana Požarskaja, Boris Dergaćov, Miodrag Radonjić, Ljubomir Bandović, Jelisaveta Teodosić, Srđan Žika Todorović i Aleksandra Kuzenkina.

Film je na neki način nastavak čuvene ruske serije ,,Hotel Eleon” koja se sa velikom pažnjom pratila u našoj zemlji i pridobila naklonost brojne publike i pozitivne kritike, pa se s pravom veruje da će film biti izuzetno gledan.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...