•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kod belog konja (The Pale Horse): Najnoviji mini-serijal Agate Kristi

Kod belog konja (The Pale Horse)(2020.) je novi BBC-jev mini-serijal iz pera Agate Kristi, a sve tri epizode dostupne su od 13. marta na Pickbox NOW! U glavnoj ulozi je britanski glumac Rufus Sjuel koji nam je poznat po ulogama u serijama The Man In the High Castle i The Marvellous Mrs. Maisel.

Nakon serijala Ubistva po abecedi (The ABC Murders) i Nesreća nevinih (Ordeal by Innocence), koje takođe možete da gledate na Pickbox NOW, scenaristkinji Sari Felps ovo će biti peta adaptacija romana Agate Kristi za BBC.

DA LI JE TRIO VEŠTICA ODGOVORAN ZA IZNENADNE SMRTI?

Radnja se vrti oko Marka Isterbruka (Rufus Sjuel), čoveka čije se ime nađe na misterioznoj listi unutar cipele mrtve žene. Isterbruk započinje istragu oko toga kako i zašto se njegovo ime našlo na listi, a istraga ga odvede do Belog konja, kuće tri veštice u malom selu po imenu Mač Diping. Ljudi u selu pričaju da veštice koriste crnu magiju, ali kako broj leševa raste, Isterbruk je sve odlučniji da nađe logično objašnjenje i otkrije ko želi da ga ubije.

ZVEZDANA GLUMAČKA POSTAVA

Osim Rufusa Sjuela, u novoj BBC-jevoj mini seriji gledaćemo Kaju Skodelario koju znamo po ulozi Efi iz dramske serije Skins. Skodelariova glumi Markovu devojku Hermiju koja ne veruje njegovim strahovima. Trio veštica glume Rita Tašingem (Vera, A Taste of Honey), Šila Atim (Girl From The North Country, Bloodmoon) i Keti Kira Klark (Derry Girls, Tartuffe).

Novu BBC-jevu misterioznu mini-seriju iz pera Agate Kristi Kod belog konja (The Pale Horse) gledajte na Pickbox NOW!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...