•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Mačke" bez konkurencije najlošiji film

Mjuzikl "Mačke" pokupio je najviše nimalo laskavih nagrada "Zlatna malina", koje se dodeljuju za najgore filmove godine. Ovo ostvarenje dobilo je čak šest nagrada, uključujući i one za najgori film i najgoreg režisera.

Glumac i voditelj Džejms Korden proglašen je najgorim sporednim glumcem, dok je Rebel Vilson dobila titulu najgore glumice.

Dodela nagrada je, za razliku od prethodnih godina, održana preko kanala YouTube zbog pandemije virusa korona.

Filmska adaptacija mjuzikla Endrua Lojda Vebera u glumačkoj postavi imala je i zvezde kao što su Tejlor Svift i Džudi Denč. Međutim, ni to nije bilo dovoljno da film ne dobije priznanje za najgore ostvarenje godine. Među priznanjima je i nagrada za najgori scenario i najgoru produkciju.

Ovaj film imao je budžet od 95 miliona dolara, a na bioskopskim-blagajnama jedva je uspeo da zaradi 74 miliona ukupno.

Čak je i glumačka postava ovog ostvarenja zbijala šale na račun filma, pa je tako Rebel Vilson na dodeli "Zlatnih globusa" izrekla nekoliko šaljivih komentara na film, a na pozornici joj se tada pridružio i Džejms Korden obučen u kostim mačke. Diva Holivuda Džudi Denč, koja se pojavljuje u ovom filmu, priznala je da ni sama nije mogla da pogleda film do kraja.

"Nisam čitala komentare na film, nisam čak želela ni da ga pogledam do kraja", istakla je Džudi Denč.

Vest da se nalazi među nominovanim u kategoriji za najgoru sporednu glumicu, ova diva je dočekala u dobrom raspoloženju.

"Pa dobro, bilo je to dobro. Koliko ja znam, ovo je takođe prva nominacija glumice Hilari Daf, koja je dobila nagradu za najgoru glumicu, i Džona Travolte, koji je proglašen za najgoreg glavnog glumca", rekla je Džudi Denč.

Akcioni film "Rambo: Poslednja krv" takođe nije baš zablistao pred publikom, pa je tako film dobio nagradu za najgori rimejk i nastavak, kao i nagradu za najgore, bezobzirno ignorisanje ljudskog života i javnog vlasništva u filmu.

Ipak Edi Marfi je svojevrsni pobednik dodele, jer je ove godine na njegovu adresu stigla "Malina iskupljenja". Ovo je priznanje za glumca koji je dobro odigrao neku ulogu, nakon serija loših, a nagradu je dobio za filmu "Dolemajt je moje ime".

Lista dobitnika
Najgori film: "Mačke"
Najgori glumac: Džon Travolta
Najgora glumica: Hilari Daf
Najgora sporedna glumica: Rebel Vilson
Najgori sporedni glumac: Džejms Korden
Najgori scenario: "Mačke"
Najgori režiser: Tom Huper - "Mačke"
Najgori rimejk: "Rambo: Poslednja krv"

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...