•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Rookie (1990)

Pulovski saznaje da čovek po imenu Storm stoji iza velikog lanca krijumčarenja ukradenih automobila. Nakon što mu ubiju partnera, slučaj preuzima odeljenje za ubistva, ali Nick nastavlja poteru.

Kao novi partner pridružuje mu se novopečeni policajac David Ackerman (Charlie Sheen) koga proganja bratovljeva smrt i koji je naučen pridržavati se pravila policijskog posla, za razliku od neobuzdanog Nicka.

Kada Storm (Raul Julia) otme Nicka i zahteva otkupninu, na Davidu je da se iskaže i pokaže da nije mekušac već da njegovim venama teče krv pravog policajca.

"Gušter" je još jedan u nizu Eastwood-ovih klasika, u kojem se ponovno prihvatio dvostrukog zadataka - glume i režije. Clintovo rediteljsko umeće ovog puta nije bilo toliko hvaljeno kao neki njegovi kasniji radovi, poput filmova "Nedodirljivi", "Mostovi okruga Madison", "Ponoć u vrtu dobra i zla" i "Devojka od milion dolara".
Međutim, njegova genijalnost prisutna je u svakom kadru ovog vratolomnog filma u kome je Clint dokazao zašto je jedna od najvećih filmskih ličnosti koji je filmski svet ikada imao. Uz mnogo akcije i humora, Eastwood je stvorio klasik u žanru buddy buddy filmova.

NNT
Žanr:akcija, komedija, krimi
Godina:1990
Reziser:Clint Eastwood
Scenario:Boaz Yakin, Scott Spiegel
Uloge:Clint Eastwood, Charlie Sheen, Raul Julia
Uzrast:R
Box office:22
Studio:Lighthouse Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:120 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....