•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumica Olga Kurilenko se u potpunosti oporavila od koronavirusa: Zdrava sam!

Glumica Olga Kurilenko je obavestila svoje pratioce da se uspela izboriti s koronavirusom i da sada napokon može uživati sa svojim sinom.

Naime, lepa glumica se borila sa virusom dve nedelje, a za to vreme bila je u kućnoj izolaciji. U postu je navela i kako se u potpunosti oporavila i da je zdrava.

"Prvih sedam dana osećala sam se veoma loše i bila sam sama u krevetu, s visokom temperaturom i jakom glavoboljom. Naredne nedelje temperatura se snizila, ali se pojavio blagi kašalj i bila sam veoma umorna. Krajem druge nedelje bila sam potpuno dobro", napisala je Olga uz emotivnu fotografiju sa sinom.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu