•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Potvrđen nastavak filma ''Call Me By Your Name''

Prošle su gotovo tri godine otkako su Timoti Šalamet i Armi Hamer svojim ulogama u hit filmu 'Call Me By Your Name' potpuno osvojili publiku, a javnost od tada ne prestaje raspravljati o nastavku filma, kao i o mogućem povratku poznatih glumaca na male ekrane.

Napokon je potvrđeno - režiser Luka Gaudagnino ponovno se vraća kako bi režirao adaptaciju romana Andrea Acimana pod nazivom 'Find me', a zajedno s njim, na veliko zadovoljstvo svih gledaoca, Šalamet i Hamer ponovno će zaigrati u ulogama omiljenog Elia i Olivera.

Nastavak filma očekivan je otkako je autor Aciman najavio novi roman u decembru 2018. godine, ali još uvek nije poznato hoće li filmska adaptacija slediti radnju knjige.

Osim što se priprema za reprizu svoje uloge kao Elio, Šalamet bi takođe trebao glumiti u nadolazećem filmu Vesa Andersona "The French Dispatch", ali i preuzeti ulogu Boba Dilana u novom biopskom filmu o pevačevom ranom životu, pod nazivom 'Going Electric'.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...