•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

MOJ OFF PRERASTA U PREMIJUM VIDEO NA ZAHTEV PLATFORMU (PVOD) ZA PRIKAZIVANJE SVETSKIH FILMSKIH STATE OF ART NASLOVA

Navika praćenja filmova odavno je dobila i svoju online verziju, a u uslovima kućne izolacije kada je #OSTANI KOD KUĆE najvažnija poruka za sve, život i kvalitetno slobodno vreme izvan prave bioskopske sale postalo je moguće nadomestiti kućnim online bioskopom.

Ovakav, originalan bioskop, zaživeće već 11. aprila na platformi u okviru sajta MOJOFF.NET, odmah nakon završetka prvog Online filmskog festivala MOJ OFF, koji će ujedno postati tradicionalan donoseći jednom godišnje ekskluzivne filmske naslove sa najvećih svetskih festivala, u online okruženje.

Pored besplatnog Online filmskog festivala koji je prikazao 65 jedinstvena filmska ostvarenja i koji će i ubuduće svakog dana imati jedan besplatni film aktuelne svetske produkcije, od 11. aprila na istoj adresi mojoff.net u Srbiji i regionu će po prvi put putem MOJ OFF platforme – biti omogućen Premium video na zahtev (PVOD) kao vid online rešenja u okviru kojeg će posetiocima biti dostupno svake nedelje mnoštvo premijernih, ekluzivnih, nagrađivanih igranih i dokumentarnih naslova svetskih kinematografija, kao i dečijih sinhronizovanih filmova.

Početna baza platforme sadržaće sva filmska ostvarenja koja se prikazuju na prvom besplatnom Online filmskom festivalu MOJ OFF, svih 65 filmova, a svake nedelje platforma će biti dopunjena sa do 5 novih ekskluzivnih, kod nas i veoma često nigde u svetu prikazanih, filmova.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu