•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nagrađen film u kojem je Neda Arnerić odigrala svoju poslednju ulogu

Debitantski igrani film "Aleksi" rediteljke i scenaristkinje Barbare Vekarić, koji je od premijere u Puli 2018. dobio brojna priznanja, osvojio je i nagradu za najbolje ostvarenje na upravo završenom filmskom festivalu u Bodenu, u Švedskoj.

"Aleksi" je snimljena u hrvatsko-srpskoj koprodukciji, uz podršku Filmskog centra Srbije, a u ovoj priči o devojci koja traži svoje mesto pod suncem poslednju filmsku ulogu u karijeri u kojoj smo je gledali igrala je Neda Arnerić.

Glumica koja je obeležila jugoslovensku i srpsku kinematografiju preminula je 10. januara ove godine, a u "Aleksi" ona i Aljoša Vučković igrali su roditelje glavne junakinje. Neda je prisustvovala pulskoj premijeri filma, i to je bilo jedno od njenih poslednjih pojavljivanja u javnosti.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...