•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumac Dan Fogler iz serijala 'Fantastic Beasts' govori da serija ide ka 'Masivnom Ratu'

Mnogo filmova je odloženo u trenutnoj situaciji, a među njima je i treći Fantastic Beasts film, za koji još uvek nije objavljen naslov. Neki će možda odlučiti da su manje zainteresovani za sledeći naslovs s obzirom na razočaranje u ’The Crimes Of Grindelwald’, ali glumac Dan Fogler izgleda da je oduševlјen scenarijom.

Fogler, koji u filmovima glumi No-Maj Jacob Kowalski-og, video je scenario i, razgovarajući sa Syfy Wire, ukazao je na događaje koji se dešavaju u priči. "Mogu da kažem da sam pročitao scenario i da je razvoj likova zaista simpatičan i da je vrlo sličan osećaju iz prvog filma, za koji mislim da je sjajan", kaže Fogler. "To vodi ka ovom masovnom ratu sa pozadinom Drugog svetskog rata, tako da možete samo da zamislite da se događaju epske borbene scene."

Postavlјanje budućnosti filmova nasuprot jednog od najvećih sukoba čovečanstva izgleda kao pametan potez, a nadamo se da će i činjenica da je JK Rowling sarađivao sa veteranom Pottera scenaristom Steve Kloves-om na scenariju trećeg filma takođe pomoći. Što se tiče kašnjenja, Fogler se oseća nadajuće. "Samo čekamo", rekao je. "Pretpostavlјam kada se svi drugi pokrenu, kada se mehanizam ponovo krene i svi počnu da rade, tada ćemo se vratiti na posao. Nadamo se pre nego kasnije."

Sledeći Fantastic Beasts još uvek su planirani da stignu 21. novembra sledeće godine, mada ćemo videti da li se taj datum zadržava s obzirom na sva žongliranja koja su u toku i koja će biti nastavlјena tokom narednih nekoliko meseci.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....