•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Tri metra iznad neba'' uskoro kao serija

Ljubavni film “Tri metra iznad neba” koji je pre nekoliko godina potpuno oduševio publiku, a koji je nastao po istoimenom romanu italijanskog autora Federika Moća, oduševio je sve.

Najava o mogućnosti snimanja italijanske serije temeljene na poznatim likovima predstavljena je još prošle godine, a čini se kako će uskoro zaista i ugledati svetlo dana.

'Tri metra iznad neba' jedan je od najprodavanijih romana Federica Moća, jednog od najvažnijih italijanskih autora novijeg vremena. Velika priča o ljubavi između dvoje mladih koji se svim silama pokušavaju, metaforički, odvojiti od tla i koračati po nebu osvojila je srca gledalaca širom sveta, a čini se kako je upravo to razlog zbog kojeg je “Netflix” odlučio nastaviti ovu romantičnu priču i predstaviti ju na svojoj platformi. Nakon prve, italijanske verzije u obliku filma koja je ujedno i prva ekranizacija ovog romana usledila je i genijalna španska verzija režisera Fernanda Gonzaleza Molina koja je, iako druga po redu, zaludela mlađu publiku i učinila ovaj ionako popularni roman i samu priču još poznatijom među mlađim čitaocima.

Priča o zaljubljenom mladom paru u italijanskoj seriji nastavlja se kroz nove likove; Hache i Babi zameniti će Ale i Samer, dvoje mladih ljudi iz različitih svetova koji će tokom leta koje provode na obalama Jadrana osetiti neverovatnu privlačnost koja će pokrenuti ljubavnu priču punu strasti i avantura na kakve smo navikli i koje su nas potpuno osvojile u “Tri metra iznad neba”.

Gotovo svi glumci koji će tumačiti likove nove serije prilično su nova lica italijanske kinematografije; Ludoviko Tersigni uteloviti će lik Alea, a Koko Rebeka Edogame lika prekrasne Samer. Serija će se početi prikazivati 29. aprila na italijanskoj verziji “Netflixa”, a još uvek nije poznato hoće li se istog datuma pojaviti i na domaćoj verziji popularnog streaming servisa.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...