•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Miloš Biković za dan snimanja u Rusiji zaradi 5.200 eura

Miloš Biković s filmom “Sluga“ nije samo ušao u istoriju ruske kinematografije već je postao najplaćeniji glumac u Rusiji.

Srpski glumac, kako prenosi ruski portal 5-TV.ru, po zaradi je prestigao kolegu Aleksandra Petrova, miljenika ženske publike, koga su i gledaoci u Srbiji zavoljeli u filmovima “Led“, “Led 2“, “Sila privlačnosti“, “Invazija“ i “T-4“.

Jedan Bikovićev dan na setu koštao je producente filma “Sluga“ 420.000 rubalja (oko 5.200 eura). Budući da je snimanje ove komedije trajalo 39 dana, računica kaže da je srpski glumac zaradio više od 200.000 eura.

Milošu je dobru poziciju i na ruskom tržištu omogućio Nikita Mihalkov ulogom u “Sunčanici“, a visinu njegovog honorara obezbedila mu je popularnost koju je stekao ulogama u hit seriji “Kuhinja“, kao i filmovima “Led“ i “Izvan stvarnosti“.

S obzirom na to da je “Sluga“ postigao nezapamćeni uspeh u Rusiji, zaradivši 50 miliona evra, u februaru je odlučeno da se snimi nastavak ove komedije. Prva klapa bila je zakazana za leto, ali zbog pandemije virusa korona postoji mogućnost da se ona odloži za drugi deo ove godine ili za 2021. Producenti još drže u tajnosti da li će Biković igrati i u nastavku.

Vodeći glumac ruske kinematografije bio je Danilo Kozlovski, zvezda filma “Bezdušni“ i “Viking“, čija zarada na godišnjem nivou iznosi 1.250.000 eura. On je i dalje jedan od deset najplaćenijih glumaca u Rusiji.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila