•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film Majkla Mura pogledalo skoro dva miliona ljudi

Poznati američki filmski dokumentarista Majkl Mur postavio je na YouTube kanal na Dan planete Zemlje svoj novi film "Planeta ljudi".

Ostvarenje će biti besplatno tokom 30 dana, a do sada ga je pogledalo preko 1.800.000 ljudi.

Kako stoji u opisu dokumentarca, autori kroz njega poručuju da svet gubi bitku u zaustavljanju klimatskih promena na planeti Zemlji jer prati lidere koji su ga odveli pogrešnim putem - izdali su ekološki pristup u korist korporativne industrijske Amerike.

"Ovaj film je osvešćujući poziv koji nas tera da sagledamo realnost koju ne želimo da prihvatimo: usred smo egzistencijalne krize i izumiranje koju je izazvao čovek", kažu autori.

Film "Planeta ljudi", čiji je Mur producent, a režiser je njegov saradnik Džef Gibs, posvećen je trenutnom stanju životne sredine, ali i kritikama ekološkog pokreta koji je, prema mišljenju autora, krenuo pogrešnim putem i rano izgubio bitku zbog nepromišljenih odluka s katastrofalnim posledicama, iako su im namere bile dobre.

Autori su objasnili da se većina čovečanstva nalazi u samoizolaciji zbog virusa korona i kao rezultat toga ljudi su se iznenada našli u prilici da razmisle o svom doprinosu u rušenju krhkog eko-sistema.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...