•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Harrison Ford pod istragom zbog incidenta na aerodromskoj pisti

Federalna administracija za avijaciju (FAA) je saopštila da je Ford upravljao malim avionom kojim je nepropisno prešao preko piste na koju je sletao drugi avion.

Avioni su bili udaljeni jedan od drugog oko 1.100 metara na aerodromu Newthorne u Los Angelesu, incident se dogodio u petak, a iako nije bilo opasnosti od sudara, glumac je pod istragom.

Sedamdesetsedmogodišnji Ford je priznao svoju grešku i uputio je izvinjenje, potvrdio je njegov potparol za javnost. Kao razlog je naveo da je glumac pogrešno Äuo instrukcije kontrole saobraćaja na aerodromu. Istakao je da povreÄ‘enih nije bilo, kao ni opasnosti od sudara.

Ford je upravljao avionom Aviat Husky sa dva sedišta, javlja BBC.

Ipak, ovo mu nije prvi incident, jer je 2017. godine preletio iznad aviona kompanije American Airlines u kojem je bilo 110 putnika. To se dogodilo na aerodromu John Wayne u Kaliforniji, a FAA ga tada nije kaznio.

Dve godine ranije je glumac povređen prilikom sletanja na teren za golf u Los Angelesu.

Takođe, Ford ima dozvolu za upravljanje helikopterom, a 1999. godine prilikom prisilnog sletanja u Nebraski nije bio povređen, kao i njegov saputnik.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...