•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

San Deigo-ov Comic-Con 2020 zvanično je otkazan

Comic-Con International zvanično je otkazao San Diego Comic-Con 2020. Događaj će se vratiti sledeće godine. Takođe su najavili da je ovogodišnji WonderCon, koji je prethodno odložen, takođe otkazan i da će se vratiti sledeće godine. Ovo nije vest kojoj su se mnogi obožavaoci nadali da čuju, ali bilo je neizbežno u ovom trenutku, posebno u Kaliforniji. Godišnja konvencija iz San Diego-a svake godine poseti preko 130.000 lјudi iz celog sveta i ne čini se da će se stvari vratiti u normalu do kraja jula.

Ovo je prvi put da je San Diego Comic-Con ikada morao da se otkaže. Godišnji događaj započeo je 1970. godine i doživeo je prilično promene u poslednje dve decenije. Međutim, guverner Kalifornije Gavin Newsom nedavno je objavio da "masovni događaji koji dovode stotine, hilјade, desetine hilјada stranaca" nisu u doglednoj budućnosti. Comic-Con International je to morao da kaže u izjavi.

"Uvidevši da bezbroj učesnika svake godine štedi i planira za njihove kongrese, i koliko se mnogi izlagači i zainteresovane strane oslanjaju na njegove događaje veći deo njihovog prihoda, (organizatori) su se nadali da će da odlože ovu odluku, očekujući da će se... zabrinutosti smanjiti do leta. Kontinuirano praćenje zdravstvenih saveta i nedavnih izjava guvernera Kalifornije jasno su stavili do znanja da ne bi bilo sigurno napredovati sa planovima za ovu godinu."

Učesnici San Diego Comic-Con-a koji su ove godine imali sreću da postignu značke moći će ili da zatraže povraćaj novca ili će da ih prebace za naredno leto. Isto će biti ponuđeno izlagačima. E-mailovi će biti poslati sledeće nedelјe sa dalјim detalјima o otkazivanju. Što se tiče vlasnika značaka WonderCon, njima će se ponuditi isti posao u odvojenom email-u. Iako ovo sigurno nije najveća vest, čini se da Comic-Con International pokušava da reši stvari što je moguće poštenije, što je trenutno više nego što može da se kaže za Ticketmaster.

Iako je San Diego Comic-Con otkazan ove godine, više nego verovatno neće prestati da studiji rade nešto putem interneta. Već smo videli poznate ličnosti i studije kako ubrzavaju igre od kuće, i ovog leta ćemo više nego verovatno videti još zabavnog eksperimentiranja. Biće ovo veoma zanimlјivo leto bez blockbuster filmova i Comic-Con-a.

Industrija zabave u celini uglavnom je zatvorena od sredine marta. Većini Severne Amerike naređeno je da ostanu u zatvorenom prostoru i da izlaze samo zbog bitnih razloga poput kupovine ili vežbanja, i Comic-Con se zaista ne uklapa u nešto bitno jer tamo ne možete da vežbate sigurno socijalno distanciranje. Za sada ćemo samo ovog leta morati da budemo pravi kreativci kako bismo se zabavlјali.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu