•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zavodnik iz serije "La Casa de Papel" u vezi sa devojkom iz Srbije

Španski glumac Pedro Alonso domaćoj publici verovatno je najpoznatiji kao Berlin iz serije "La casa de papel", a njegovo srce već dugo pripada jednoj devojci iz Srbije, rodom iz Svilajnca.

Glumac rođen u Vigu, diplomirao je na Kraljevskoj školi dramskih umetnosti u Madridu. Iako je zahvaljujući popularnoj seriji preko noći postao zvezda, Pedro nema preteranih ambicija da glumi u blokbasterima i gradi svoju glumačku karijeru, već želi da uživa u životu.

Između ostalog on najviše uživa slikajući u tandemu sa svojom devojkom, umetnicom Tatjanom Đorđević.

"Nije mi bitno da budem milioner, ne žudim da budem zvezda, jedino što želim je da mi popularnost pruži mogućnost da iskusim nešto novo u životu", rekao je za hrvatsku “Gloriju” Alonso.

Naveo je da je u mladosti bio vrlo depresivan, a u 33. se naprosto slomio.

"Nisam verovao u sebe, ništa što sam radio nije mi se sviđalo. Činilo mi se kao da ispred mene nema smislenog puta. Odlučio sam da napravim veliki rez i promenim svoj život. Kao mladić sam hteo sve odmah. Jurio sam kroz život, dok danas sve volim da radim sporo i temeljno, tako zaista uživam", objašnjava glumac.

Umesto glumi, poslednjih meseci više se posvetio drugim interesovanjima, a to su trenutno pisanje i slikarstvo i uskoro bi trebao da bude objavljen njegov debitantski roman.

Knjiga će biti opremljena brojnim ilustracijama koje je naslikao sa svojom devojkom, hipnoterapeutkinjom Tatjanom Đorđević, čije je umetničko ime Tixie Jambass.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...