•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scott Adkins vraća se na dužnost u 'Legacy of Lies' trejleru

Nezamislive okolnosti odgurnule su mnoge od najistaknutijih blokbastera letnje filmske sezone na drugo mesto u kalendaru izdavanja. Ali evo malo novosti - dobijamo potpuno novi špijunski triler Scott Adkins-a u julu. Nema mnogo većih obećanja koja život može dati lјubitelјu akcionih filmova.

U Legacy of Lies, Adkins, jedan od sjajnih glumaca ove generacije sposoban da bude kaskader, zvezde kao Martin Baxter, bivši ubica koji se vratio u unakrsnu vatru britanske i ruske obaveštajne službe kada novinar traži njegovu pomoć u rešavanju hladnog slučaja. Kada je njegovu ćerku KGB zarobi, Martin dobija 24 sata da preda tajne dosijee. Rukavica je bačena.

Poput mešavine filma Taken, Bourne-ove serije, pa čak i malo Boyka, ubačenog za dobru meru, Legacy of Lies u potpunosti koristi snagu njegove zvezde. U ovom ekskluzivnom prvom prikazu filma Martin Baxter vodi. Martin Baxter skače. Martin Baxter koristi lakat za brojne bolne postupke uklanjanja. Martin Baxter radi skoro sve kako bi završio posao.

Budući da je bio u akcionom poslu skoro 20 godina, Adkins bi lako mogao da se osloni na njegovu reputaciju i malo je olakša. Legacy of Laes sugeriše da nema usporavanja za glumca, što je u trenutku kada bismo svi mogli da koristimo mali eskapizam, dobra vest.

Film će see 28. jula pojaviti na VOD-u i DVD-u.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...