•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hilary Duff na Twitteru optužena za trgovinu decom?!!!

Hilari Duff je imala svoje sa Twitter trolovima.

Pevačica i glumica postala je trend tema na sajtu kada su je brojni korisnici neosnovano optuživali za trgovinu decom, na osnovu Instagram priče koju je objavila sa fotografijama njenog sina. Na jednoj od nedavno izbrisanih slika može da se vidi kako njen sin leži go, sa losionom na telu.

Duff je odlučila da odgovori putem tweet-a, navodeći da optužbe nisu samo neistinite, već i da su invazivne i uvredlјive. "Svima je dosadno sada znam. Ali ovo je zapravo odvratno", napisala je. "Ko god je ovo sanjao i stavio ovo smeće u svemir, trebalo bi da se odmori od njegovog prokletog telefona. Možda da nabavi hobi."

Fanovi su odmah preskočili u odbranu Duff-ove u subotu dok su lažne tvrdnje kružile pozivajući one koji su izneli optužbe. "Trgovina decom je REACH i odvratna je i uznemirujuća da bi neko pokušao da iznese takvu tvrdnju", napisao je jedan obožavalac.

Ova priča se prvi put pojavila na Billboard.com.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...