•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Anđelina Džoli konačno otkrila zašto je ostavila Pita

Gotovo četiri godine nakon što je podnela zahtev za razvod Anđelina Džoli otkrila je zašto se odlučila da odvoji od Breda Pita.

U intervjuu za "Vogue" India 45-godišnja glumica kaže da je njena odluka da se razvede bila uglavnom zbog njihovo šestoro dece.

"Razdvojila sam se za dobrobit svoje porodice. Bila je to ispravna odluka", kaže Džoli za časopis.

"I dalje se fokusiram na njihovo isceljenje. Neki su iskoristili moje ćutanje i deca vide laži o sebi u medijima, ali podsećam ih da znaju svoju istinu i svoje vlastite umove. U stvari, oni su šestoro jako hrabrih i jakih mladih ljudi", dodala je.

Glumica je progovorila i o odgoju usvojene i biološke dece. Medoks (18), Paks (16) i Zahara (15) su usvojeni dok su Šilo (14) i blizanci Vivijen i Noks (11) njena i Pitova biološka deca.

"Ono što je važno je govoriti otvoreno o svemu tome. Usvajanje i sirotište pozitivne su reči u našem domu", rekla je i dodala:

"Sa usvojenom decom ne mogu razgovarati o trudnoći, ali detaljno im govorim o tome kako sam ih pronašla i kako ih je bilo pogledati u oči prvi put."

Za usvojenu decu kaže kako nikad ne smeju izgubiti vezu s mestom odakle su došli.

"Imaju korene koje vi nemate. Učite od njih. To je najneverovatnije putovanje za deljenje. Oni ne ulaze u vaš svet, već ulazite i vi u njihov. Jako sam blagoslovena što sam dobila dozvolu da budem njihova mama. Svakodnevno sam zahvalna", zaključila je.

Izvor za ET u maju je otkrio kako su Pit i Džoli sad na boljem mestu kada je reč o zajedničkom roditeljstvu.

"Pitu su deca najvažnija. Govori svojim prijateljima da je puno naučio o životu od svoje dece", kazao je izvor i dodao da se Bred i Anđelina sad puno bolje slažu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...