•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nastavci "Avatara" i "Ratova Zvezda" neće skoro u bioskope

Korona virus napravio je haos u "Diznijevim" rasporedima premijera filmova u narednoj deceniji. Dugo očekivani nastavak Kameronovog "Avatara" neće skoro pred publiku, a ista sudbina očekuje nove avanture junaka "Ratova zvezda".

Sve planirane premijere Avatara i Ratova zvezda između 2021. i 2027. godine odložene su za godinu dana, saopštili su predstavnici kompanije "Dizni". To znači da u bioskopima 2021. neće biti Avatara 2, niti Ratova zvezda 2022. godine, piše Si-En-En Biznis.

"Dizni" je najavio i da je film Mulan, koji je trebalo da se pojavi pred publikom 21. avgusta, potpuno uklonjen sa rasporeda premijera. Prikazivanje filma nekoliko puta je odlagano od početka pandemije.

Budući da su Avatar i Ratovi zvezda dve najveće franšize u istoriji Holivuda, pomeranje planiranih izlazaka njihovih nastavaka izaziva tektonske promene u "Dizniju".

Reditelj Džejms Kameron oglasio se na Tviteru navodeći da je pre koronavirusa sve išlo po planu da Avatar 2 stigne u decembru sledeće godine.

"Nažalost, zbog udaraca koje je pandemija zadala našem planu rada, više nije moguće da do tog momenta film stigne u bioskope", naveo je Kameron dodajući da ne postoji osoba koja je više razočarana od njega zbog te činjenice.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu