•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

WWE Superstar Big Show misli da je dorastao za ulogu Kingpin-a u Daredevil Reboot-u

Nekoliko superzvezda iz WWE-a, uklјučujući Dwayne "The Rock" Johnson-a, Dave Bautista-e i John Cena-e, uspešno su prešli na veliki ekran, i svaki od njih se čak prijavio da se pridruži autorima stripova koji su kreirali njihove filmske likova. Neko ko bi hteo da sledi njihove džinovske stope je Paul Wight iliti The Big Show, koji se sada prijavio za ulogu Wilson-ovog „The Kingpin“ Fisk-a u bilo kojem potencijalnom Daredevil reboot-u.

"Ono čemu se stvarno nadam, voleo bih ako oni naprave rimejk, definitivno ću se potruditi da sledim instrukcije ako naprave Daredevil remake. I definitivno ću se truditi za Kingpin-a prilično jako. Mislim da je Kingpin idealan za mene".

S obzirom na to da je Kingpin u stripovima visok 201 centrimetra i 184 kilograma, od čega su gotovo sve mišići, Big Show bi bio fizički sasvim tačan. Zvuči kao da rvač jedva čeka da ode na megdan jedan na jedan sa Čovekom bez straha, a Wight zvuči prilično samouvereno da bi mogao da osvoji ulogu koju tako očajnički traži.

WWE Superstar takođe je raspravlјao o nekim drugim ogromnim likovima iz stripova koji su uspešno oživeli na ekranu, ističući značaj Thanos-a, kojeg glumi Josh Brolin u filmu Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame .

"Thanos je taj veliki, masivni negativac sa složenostima, ali način na koji je Josh Brolin igrao Thanos-a, on ga je igrao tako savršeno i tako tačno. Jer kad ste toliko veliki i toliko moćni, vi u stvari nemorate da stalno impresionirate vašu ekipu ili menjate ton ili bilo šta od toga. Već znate ko ste. Kada sam ga video da glumi Thanos-a i video sam ga u bioskopima. Bio sam poput: "Jao, to je tako savršeno urađeno na toliko mnogo nivoa".

Takođe je izjavio da je otvoren za svaku ulogu koja mu se ponudi, primećujući radnu etiku Samuel L. Jackson-a kao izvor inspiracije. "Želim da budem poput Samuel L. Jackson-a. Ne radim na tome da odbacim bilo", rekao je Show.

Do sada su The Kingpin-a glumili u akciji uživo na velikom ekranu Michael Clarke Duncan u filmu (Daredevil) iz 2003. godine, i Vincent D'Onofrio na malom ekranu u Netflix seriji, pri čemu su oba portreta dobro prikazala čistu, dominirajuću veličinu lika. Poslednje izvođenje dobilo je mnogo kritika, s tim što je D'Onofrio stvorio negativca, složenog kao što je složen i sam naslovni junak.

D'Onofrio je govorio o njegovoj želјi da se vrati u ulogu, a glumac je bio zapanjen koliko i publika nakon iznenadnog otkazivanja Netflix-ovog Daredevil-a prošle godine. Serija je završila tako što je naš junak Matt Murdock, slepi advokat koji se bori protiv kriminala pod maskom lika Daredevil-a, pobedio zlobnog Kingpin-a. Kad se tiranski gangster vratio iza rešetaka, i Matt se složio da ponovo radi zajedno sa njegovim prijatelјima Foggy-em i Karen, zadnji snimak otkriva da je novopredstavlјeni super zlikovac Bullseye živ i spreman da napravi pustoš sa svojim određenim veštinama.

Nažalost, glumac koji stoji iza crvene maske, Charlie Cox, ne zvuči previše optimistično u vezi sa ovom verzijom Čoveka bez straha koja se nastavlјa na Disney+, a glumac je rekao: „Ne osećam se tako, ne. I, ne znam. Ne znam zašto ne osećam tako. Ali, nisam dobio nikakav razlog da u to verujem. I, sa cinične tačke gledišta, samo se oseća kao da samo pokušavam da zaštitim sebe, jer ja ne bih voleo ništa više nego da to ponovim".

Loše vesti za Cox-a i D'Onofrio-a mogle bi da budu dobre vesti za The Big Show-a.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila