•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Will Packer razvija biografski film o kvoterbeku Doug-u Williams-u

Film o Doug-u Williams-u - koji je kao član Washington Redskins-a postao prvi afroamerički kvoterbek koji je osvojio Super Bowl - je u planu od strane producenta Will Packer-a.

Biografski film će hronisati Williams-ovu karijeru i njegovo putovanje do vrha NFL-a. Trenutno je u toku potraga za scenaristom. Packer i James Lopez produciraće film kroz Will Packer Productions.

„Dok igrači NFL-a danas podižu glasove oko borbe za pravdu i jednakost, niko nije dao veći doprinos tome od Doug Williams-a, koji je jednom zauvek dokazao da je ideja da Afroamerikanci nisu sposobni da igraju kvoterbeka i nije ništa drugo do greška“, rekao je Packer. "Doug-ova inspirativna priča pozitivno će uticati na obožavatelјe svih uzrasta još godinama".

"Ne postoje bolјi lјudi od Will Packer-a i James Lopez-a koji će zaista ispričati moju priču", dodao je Williams. „Nјihov neuporedivi uspeh u kreiranju filmova osigurava da će moje putovanje biti ispričano maksimalno autentično. Izuzetno sam uzbuđen što radim sa Will Packer Productions.“

Packer-ove poslednje filmske zasluge uklјučuju Tiffany Haddish i Kevin Hart komediju Night School, koja je zaradila više od 100 miliona dolara na svetskim bioskopskim blagajnama, i Marsai Martin koji je glumio u Little, koji je u bioskopskim blagajnama zaradio 40 miliona dolara.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...