•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

KENET BRANA PONOVO KAO DETEKTIV HERKUL POARO

Kenet Brana je ponovo u ulozi čuvenog lika, izmišljenog detektiva Herkula Poaroa.
Nakon velikog interesovanja i fantastičnog uspeha filma „Ubistvo u Orijent Ekspresu” (2017.), domaća publika imaće priliku da, po konačnom otvaranju bioskopa ponovo uživa u još jednoj adaptaciji dela čuvene britanske spisateljice Agate Kristi - “Smrt na Nilu” (Death on the Nile) .
Posle pomenutog filma „Ubistvo u Orijent Ekspresu”, iriski glumac Kenet Brana (Kenneth Branagh) uhvatio se u koštac sa još jednom legendarnom Agatinom pričom potpisujući režiju i udobno se ponovo smeštajući u ulogu glavnog lika, detektiva Herkula Poaroa, a TWENTIETH CENTURY STUDIOS je upravo sada objavio prvi trejler za film.

“Smrt na Nilu“ je misteriozan triler o emocionalnom krahu i smrtnim posledicama izazvanim opsesivnom ljubavlju.
Putovanje po Egiptu na glamuroznom parobrodu za belgijskog detektiva Herkula Poaroa pretvara se u zastrašujuću potragu za ubicom, u trenucima kada se idilični medeni mesec savršenog para tragično završava. Nasuprot pejzažima pustinje i veličanstvenih piramida u Gizi, ova priča o neobuzdanoj strasti i ljubomori prikazuje besprekorno odevene putnike, ali i nemilosrdne zaplete koji će publiku do kraja ostaviti u nagađanjima, do šokantnog raspleta.

"Smrt na Nilu" je raskošna priča o ljubavi, izdaji i ubistvu, jedna je od najčuvenijih i najomiljenijih knjiga Agate Kristi. Za ovaj roman Agata je bila inspirisana ličnim putovanjima po Egiptu.

Osim Keneta Brane, u filmu igraju i Tom Bejtmen (koji ponavlja ulogu Bouca iz Ubistva u Orient Express-u). Tu su i Anet Bening, Rasel Brand, Gal Gadot i drugi. Scenario za film ponovo je napisao Majkl Grin.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu