•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Palić Film Festival - 27. Festival evropskog filma Palić u novom terminu od 12. do 18. septembra

Ovogodišnje, dvadeset sedmo izdanje Festivala evropskog filma Palić, biće održano u novom terminu od 12. do 18. septembra 2020. godine, u skladu sa merama Vlade Republike Srbije i Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti Covid-19 o organizaciji događaja u kulturi. Festivalski program održavaće se na Paliću i u Subotici.

Da podsetimo, na otvaranju će nagradu „Aleksandar Lifka” u kategoriji domaćih stvaralaca primiti legendarna glumica Mirjana Karanović, koja je tokom prethodne četiri decenije ostvarila niz antologijskih uloga i osvojila veliki broj priznanja za svoj rad.

Festival evropskog filma Palić održava se u organizaciji Otvorenog univerziteta Subotica. Na 27. festivalskom izdanju međunarodni žiri Festivala dodeliće Zlatni toranj za najbolji film i Palićki toranj za najbolju režiju. Žiri kritike dodeliće nagradu za najbolji film iz selekcije „Paralele i sudari”, a biće dodeljena i Gorki list nagrada na osnovu glasova publike. Takođe, i FIPRESCi žiri dodeljuje nagradu za najbolji film.

U narednim danima na konferenciji za novinare biće objavljene i informacije o filmovima u svim selekcijama i pratećim programima festivala.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...