•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Objavljen trailer za novog Batmana

Novi film o Batmanu u kojem je Robert Pattinson ostvario glavnu ulogu, jedan je od najiščekivanijih filmova. Reditelj Matt Reeves predstavio je trailer koji najavljuje film o Mračnom vitezu.

Matt Reeves je poznat po režiji nove generacije filmova "Planeta majmuna", a radnja je smeštena u ranijim danima Brucea Waynea kao Batmana te se bavi korupcijom u Gothamu. Reeves ja zato već upozorio fanove da ne očekuju klasičan film o superjunaku sa jasno formiranim herojima i negativcima, piše The Verge.

Batmana u novom filmu glumi Robert Pattinson, a pojavljuju se i Zoe Kravitz kao Catwoman, Colin Farrel će glumiti Oswalda Cobblepota odnosno pingvina, a navodno bi se trebao pojaviti i Paul Dano kao Riddler.

Snimanje filma još traje, a premijera bi trebala biti 1. oktobra 2021. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...