•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Box Assassin - kratki animirani film sa John Wick vibracijama

The Box Assassin, kratki animirani film, koji je napisao i režirao Jeremy Schaefer, predstavlјa plaćenog ubicu koji poseduje John Wick-ove sposobnosti.

The Box Assassin kratki animirani film ima neke ozbilјne vibracije John Wick-a. Film se fokusira na nezaboravnu noć dečaka za dostavu pica, u kojoj on naleće na legendarnog ubicu koji na nezamislivo pametne načine pobeđuje protivnike. Jeremy Schaefer, koji je napisao i režirao The Box Assassin-a, radio je na kratkom projektu njegovog završnog rada dok je studirao animaciju na koledžu.

Rezultat je nešto što fuzuje Spider-Man: Into the Spider-Verse, u tonu i stilu, sa najuzbudlјivijim akcionim filmovima. Glasovna gluma The Box Assassin uklјučuje Jonathan Myles-a, Adin Rudd-a i Lou Lambert-a. Davanje glasa Franklin-u koji ne može baš da poveruje u priču o dečaku sa pizzama uradio je Schaefer. Scenarista/režiser je na njegovoj YouTube stranici objavio The Box Assassin, koji urnebesno opisuje kako je titularni lik zaslužio njegovo ime.

Schaefer-ov rad je neverovatno impresivan, posebno imajući u vidu da se reditelј oslanjao na Kickstarter kako bi pomogao u finansiranju kratkog spota. The Box Assassin je imao 65 pristalica na web sajtu i zajedno su obećali 3000 dolara za projekat. Pored vizuelne snage, kratke koristi od kreativne zamisli koja lako može da se proširi u duži oblik. Uparivanje pizza dečaka sa nonšalantnim ubicom takođe ima potencijala, jer ima na umu dinamiku između Miles Morales-a i Peter B. Parker-a u Spider-Verse-u. Lako je videti kako taj kratak film može da dovede do većeg prepoznavanja Schaefer-a. Ali, za sada nam ostaje da razmislimo o tome ko će pobediti u borbi između Babe Yaga-e i The Box Assassin-a.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila