•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kako bi Shia LaBeouf izgledao kao Wolverine

Novo delo art fan X-Men kompanije BossLogic zamišlјa kako bi Shia LaBeouf izgledao u ulozi Logana iliti Wolverina.

Shia LaBeouf postaje Marvel Cinematic Universe-ov Wolverine u novom fan art delu X-Men-a. Nedavna glasina na mreži navela je da je Disney hteo da glumi LaBeoufa u MCU. To je, naravno, dovelo do velikog broja nagađanja fanova koji su zamišlјali glumca da glumi superheroje poput Moon Knight-a ili mutante poput Bobby Drake-a iliti Iceman-a.

Marvel-ov fan kasting postao je redovna pojava otkako je Disney kupio 20th Century Fox 2019. Dogovor je doveo X-Men i Fantastic Four pod kišobran Marvel Studios-a. Kevin Feige potvrdio je planove da na kraju implementira X-Men u MCU na prošlogodišnjem San Diego Comic-Con-u. Ipak, svi volјeni likovi iz Fox-ove X-Men franšize moraće da budu prepravlјeni (osim Ryan Reynold-ovog Deadpool-a). U 19 godina franšize nijedno izvođenje nije postalo cenjenije od Hugh Jackman-a kao Logan-a iliti Wolverine-a, zbog čega je gotovo nemoguće zamisliti drugog glumca u ulozi. Naravno, imena nekih glumaca se uvek bacaju unaokolo, od kojih je LeBeouf jedan od novijih predloga.

Poznati internet umetnik BossLogic nedavno je na Twitter-u objavio sliku na kojoj prikazuje LaBeouf-a kao Wolverine-a. Ovaj novi komad fan art-a vidi LaBeouf-a sa sportskim Adamantium kandžama, par krvarećih rupa od metaka i pušenje brendirane cigare. Izgled izgleda iznenađujuće savršeno, mada, kako umetnik priznaje, nekako liči na Jackman-a.

U prošlosti su fanovi birali konvencionalnije izbore poput Keanu Reeves-a, Tom Hardy-a i Henry Cavill-a da izvuku kandže. Međutim, sve bi ovo bilo sporno ako se Jackman ikada odluči da se vrati kao lik. Uprkos tome što se penzionisao od uloge posle savršenog savršenstva za sezonu 2017. godine, Logan, Jackman je pokazao interesovanje da se pojavi zajedno sa Avengers-ima u prošlosti. Pametna cameo ideja, ispunjena sa Reynolds-ovim neprestanim gnjavažama Jackman-a da se vrati, mogla bi da bude dovolјna da ga vidimo kako ponovo igra ulogu (ili se tome nadamo). Bez obzira na to, proći će mnogo vremena pre nego ugledamo glumca da preuzme ogromni zadatak nošenjenja Jackman-ovih cipela.

LaBeouf nije najtradicionalniji izbor za igranje Wolverine-a, koji se u velikoj meri udalјio od mainstream bioskopa još od njegovih Transformers dana. Ipak, izgledi da ćemo videti Labeouf-a u MCU-u su intrigantni. Labeouf je postao poznat po tome što je koristio sporne metode kako bi ušao u karakter; od uklanjanja zuba i ne kupanja za David Ayer-ov Fury do tetoviranja grudi za The Tax Collector. Ayer se navodno obratio Labeouf-u kada je igrao ulogu u Suicide Squad-u još 2014. godine, ali Warner Bros. je smatrao da je glumac "previše lud" - što je ironično s obzirom na sve stvari koje je Jared Leto učinio da postane Joker. Iako se od tada reputacija Labeouf-a sigurno pobolјšala, prilično napreduje zbog njegove nezainteresovanosti za napredne franšize sa velikim budžetom.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...